返回列表 回復 發帖
原帖由 michelle666 於 2008-6-21 08:45 PM 發表 大慨咁囉 有乜所謂呢, 大不了咪洗 會架, 所以會搵星期六玩
明白晒~~ 不過星期六玩完第二日咪要全日"監禁"係家中??? 有冇諗過戴外科口罩都可以解決呢個必然既問題? 係呢,你用開邊隻口球呢? 有洞洞係球面? 單皮帶 or 有頭帶+下巴帶個隻? 分享一下丫~ 我用過紅色有洞洞+單皮帶既,(最常用,效果ok) 又試過藍色有洞洞配單繩既,(要綁繩較麻煩,又容易鬆) 又有用過黑色冇洞彈性橡膠配單皮帶既(最得意,又係最大個,又最好咬)
跟女友玩過,結論是;她不反對綑綁起來做愛,也接受矇住眼睛,不過;不喜歡堵嘴,她說邊做愛邊舌吻,感覺比較強烈。
上個星期六,把一位女姓朋友綁起,由於是她第一次,所以祇用簡單綁法,反綁双手及腳,再用膠布封口及用布蒙眼,大約半個小時後便放了她。
粘力強嗎?
原帖由 Special 於 2008-5-15 11:22 AM 發表 早排我搵到有地方賣$12一卷(啡色3吋闊)! 下次我買卷玩下先~~測試測試!
用那種膠布呢?
原帖由 mini 於 2008-8-7 10:32 PM 發表 上個星期六,把一位女姓朋友綁起,由於是她第一次,所以祇用簡單綁法,反綁双手及腳,再用膠布封口及用布蒙眼,大約半個小時後便放了她。
原帖由 min2046 於 2008-8-16 07:47 AM 發表 粘力強嗎?
未試呀~~ 因為未有時間去買... 阿敏,近期你有冇被封口�被縛嗎? 有時間就上黎分享下你既經歷~~ [ 本帖最後由 Special 於 2008-8-16 11:23 AM 編輯 ]
最近又被縛了 這次是被男友和他姐姐綁的 那天小妹穿著t-恤牛仔裙, 裡面就粉紅色底底, 男友帶我見他姐, 入到佢房, 佢姐知道小妹喜歡被綁, 於是就話要綁小妹, 小妹反應都來不及做就被男友捉住雙手, 扭到背後, 用繩綁實, 佢姐乘機扯走小妹底底, 小妹大叫:"唔好... " 點知佢姐即刻將小妹條底底塞入小妹既口, 之後再用膠紙封實話:"睇妳今次點出聲", 之後仲推跌小妹, 小妹雙手被綁, 掙扎著想起返身, 點知就畀男友綁起埋大腿同小腿, 之後佢地再用較剪剪爛小妹d衫, 佢姐問:"想唔想鬆綁呀?"小妹"唔唔..."咁點頭, 點知佢姐就話"唔唔? 即係no啦, 我地黎扎實佢~!" 同時響手袋度拎左兩支大既按摩棒出黎, 夾硬幫小妹一前一後咁插左落去, 再同男友用繩綁勻小妹全身, 又用衣夾夾小妹乳頭, 再用毛巾蒙住小妹雙眼, 佢姐之後仲話:"妳唔係鍾意畀人綁既咩?"果時份恥辱感真係大...
原帖由 michelle666 於 2008-9-18 05:00 PM 發表 最近又被縛了 這次是被男友和他姐姐綁的 那天小妹穿著t-恤牛仔裙, 裡面就粉紅色底底, 男友帶我見他姐, 入到佢房, 佢姐知道小妹喜歡被綁, 於是就話要綁小妹, 小妹反應都來不及做就被男友捉住雙手, 扭到背後 ...
難道你男友的家姐都係女主??你真係要多多了解一下~ 重有文中最尾提到既"羞恥感"先至係bdsm既重點.... 很好既分享!! 期待你既下集內容!!!
原帖由 Special 於 2008-8-16 10:56 AM 發表 未試呀~~ 因為未有時間去買... 阿敏,近期你有冇被封口�被縛嗎? 有時間就上黎分享下你既經歷~~
早排終於有時間去買了 測試報告:繃帶本身只有極微既粘力 但兩帶互相綑扎時就有強勁既互貼力 加上有彈性,所以可綑得相當緊 如果封口用,我建議先用牛皮膠布封口 再用呢隻粘性繃帶綑扎 如果蒙眼用,可以直接綑綁雙眼 因無粘性不傷眼,不過減光度不足(質料較薄), 對於喜歡蒙眼既同好就需要"加底"減光 最後用黎綑綁手腳當然冇問題啦 尤其著絲襪時唔會好似牛皮膠布咁整壞對絲襪
有試過被矇著眼並捆綁著手做愛,一切都由女生主導, 會有種刺激感(應該說~有種被強暴的感覺吧)