返回列表 回復 發帖
當然有, 試過龜甲縛縛住來訓, 都試過縛住對腳來訓, 可惜沒有柱, 如果唔係 我會縛住自己係條柱度來訓最近想試戴手銬腳鐐同用塞口球塞口睡覺. 縛住來訓真係好刺激, 而且我都係穿女裝先縛自己就更刺激.
上星期屋企人去左旅行. 訓個陣先包上紙尿片, 飲大量的水, 換上校服裙, 戴上手銬腳銬, 同眼罩. 幻想自己係一個中學生被綁架, 綁匪怕我去洗手間時乘機逃走, 所以要我包紙尿片. 而因為飲水多, 去想去洗手間係必然; 因為戴左眼罩, 睇唔到野, 所以我只好就範, 尿在紙尿片上; 到了早上; 我會摸摸 紙尿片, 是濕的; 會幻想自己這麼大的女生還尿床, 所以給自己一點處罰; 就是先坐好, 跟住飲更多的水; 繼續包紙尿片, 並戴上口塞, 眼罩. 把自己固定在椅上. 第一個晚上因為不習慣手腳被拘束, 所以睡得不好; 到了家人回來後的那一個晚上; 反而因為 沒有被拘束而睡得不好.........

回復 #22 emm0877 的帖子

禁樣都幾好玩, 不過人有三急個陣點算? 宜家我隔兩三晚就會用手腳銬鎖自己一次來訓, 多數會著校服. 數數下手指; 今晚又會鎖自己了. 由於尋日買左件新旗袍, 所以會著旗袍. 我會先著肚兜同UNDER, 黑絲襪然後戴上眼罩同口球; 再將手腳鎖起. 幻想自己係一個高級會所的服務員; 但係成日比人投訴服務不周; 本來經理要辭 退我; 但係我苦苦求情下; 經理說可以我可以留低; 但必需接受懲處; 所以我就這樣給經理懲處. 跟住經理仲話: 要我戴住手腳銬去接待客人. 直到佢覺得滿意為止.
原帖由 michelle666 於 2008-11-16 04:54 PM 發表 小妹最近又把自己綁起了 星期六, 家中靜悄悄, 小妹知道又可以玩了, 於是就幻想自己係一個被人綁架既學生妹, 穿上靚靚既新法書院校裙, 著住一隻返學襪, 準備綁架自己 響鏡前自照一番之後, 先替用汽水幫自 ...
真係好勁. 禁樣玩一定好好玩~
原帖由 sexbeauty 於 2008-12-4 10:48 AM 發表 需要慢慢练习,开始肯定不习惯
同意, 我自己宜家晚晚都會穿上不同女裝加埋手銬腳銬來訓, 頭幾晚 係完全唔習慣; 但係我強逼自己一都要戴到天光. 禁樣戴左幾日; 已經習慣左~ [ 本帖最後由 t08138 於 2008-12-9 09:00 PM 編輯 ]
原帖由 emm0877 於 2008-12-12 11:46 AM 發表 其實反綁住自己雙手o黎o訓會唔會好唔舒服?我覺得好辛苦,所以都係試過一次,而且係將對手綁o係前面
我都係綁係前面........ 就算綁前面開頭有少少唔慣, 不過強逼自己唔准除, 過左一排就慣; 宜家訓 唔戴手腳銬會唔慣...... 當然, 宜家訓都係著女裝.......
原帖由 山行者 於 2008-12-28 12:17 PM 發表 試過幾次!的確睡得不夠好,不過;感覺真是不錯!
開頭自己戴手腳銬真係唔係訓得好好; 不過到左宜家已經習慣左; 訓個陣基本上可以當呢d野無到~ 我宜家日日戴往來的原因都係感覺 好正; 加正我對手腳銬有毛毛的, 戴上來只會好舒服.
原帖由 jg400hk 於 2008-12-29 01:33 AM 發表 請問係手銬係戴係前面定係背面呢?
係前面的, 後面係度諗點先會舒服~
原帖由 emm0877 於 2008-12-29 11:06 AM 發表 冇錯!就好似而家好多時都會用膠紙封嘴之後先o訓覺,初初都唔係好慣,而家好多時都要封o左先o訓得著!
我以前都試過用膠紙封咀, 但係到我醒個陣, 張膠紙已經'luck'出來, 想問下有無方法可以令佢唔好'luck'出來~
原帖由 michelle666 於 2009-4-20 12:09 AM 發表 其實你可以側臥嘛 小妹有次在睡覺前作了一次簡單的自縛, 果次小妹係扮WET妹, 扯起左TUBE TOP露雙乳, 迷你裙褪至小腿, 唔著底褲, 雙腳綁埋一齊, 雙手扭到背後綁好, 眼罩蒙眼, 衛生巾塞口, 然後令自己向 ...
用衛生巾塞口聽落都唔錯; 有機會要試下先. 不過我諗我會扮學生或女僕. 以前只試過用著左一日絲襪塞口. 自問都有一段日子未塞口訓.