標題: 有沒有像我一樣,做愛時試過被捆綁雙手及被膠帶封嘴?? [打印本頁]

作者: min2046    時間: 2005-7-24 12:59 AM     標題: 有沒有像我一樣,做愛時試過被捆綁雙手及被膠帶封嘴??

有沒有像我一樣,做愛時試過被捆綁雙手及被膠帶封嘴?? 可不可以分享一下經驗??
作者: 122851739    時間: 2005-7-25 01:57 AM     標題: 回覆: 有沒有像我一樣,做愛時試過被捆綁雙手及被膠帶封嘴??

最初由 min2046 發表 [B]有沒有像我一樣,做愛時試過被捆綁雙手及被膠帶封嘴?? 可不可以分享一下經驗?? [/B]
我適用在自己的奴身上..試試蒙住眼睛更棒
作者: wuch8889866    時間: 2005-7-31 05:58 PM

男还是女的
作者: min2046    時間: 2005-8-8 02:15 AM

最初由 wuch8889866 發表 [B]男还是女的 [/B]

作者: min2046    時間: 2005-8-8 02:51 AM

大家在什麽時候知道自己有這個傾向?? 我記讀初中時, 因為上堂太多嘴, 被老師用寬膠紙封嘴, 當時, 我的感覺是膠紙的氣味有點難聞, 嘴吧動不了.... 但感覺怪怪的, 我又有種強烈的刺激感, 好想再試... 但又覺得用膠紙封自己的嘴有點怪。 直到讀中五時, 我開始了自慰, 我終於試了用膠紙封自己的嘴, 我才發現自己有這個傾向。
作者: min2046    時間: 2005-8-8 03:15 AM

我記得第一次用膠紙封自己的嘴, 是在中五等放榜時, 有天真的很無聊, 家中又無人, 於是我把自己壓益己久的想法實行, 當時情況, 到現在我還記得很清楚, 我到文具店買了一卷啡色寬的封箱膠紙, 我對着鏡子, 拉了一片長度適中的膠紙, 之後慢慢地把膠紙貼在自己的嘴, 可能我的嘴較細, 被貼了後怎樣也張不開, 不知怎的, 那時的感覺很在, 第一次覺得自己是要人保護的女人。 貼在自己的嘴後自慰, 為我帶來前所未有的快感。 之後我便愛上了被綁。
作者: straycat    時間: 2005-8-8 01:47 PM

我是從电視看見一些女子被綁起的場面,便有這種想試的感覺,但現實環境所限,仍只能在自己一個人時才可以這樣做。
作者: kencowhk    時間: 2005-8-9 12:03 PM

我也是呢~ 記得小時候從電視看到這些畫面 都有一種莫名的興奮 長大了,趁家中無人 就會拿膠紙貼著自己的嘴~~ 感覺是很爽的啊!
作者: wc_wong2000    時間: 2005-8-12 08:14 AM

你的老師是S?
作者: min2046    時間: 2005-8-15 01:29 AM

你門試過拿膠紙貼著自己男/女朋友的嘴沒有,覺得怎樣??可不可以分享一下??
作者: min2046    時間: 2005-8-15 01:30 AM

最初由 wc_wong2000 發表 [B]你的老師是S? [/B]
什麼是老師??
作者: yangle    時間: 2005-8-15 03:56 AM

SM,还是S
作者: ladiosgenechiwu    時間: 2005-8-18 11:45 AM

這是一個好的開端∼∼許多M是從”被控制””被征服”或是”被限制”中得到快感與刺激,你可以試著與你的伴侶設計一個情境,設定好雙方的角色去執行一個簡短劇情,相信會帶給你更大的感受∼∼不過注意一開始設定的情境不要太過複雜化作做,否則會有不自在和違合感而產生反效果∼∼
作者: min2046    時間: 2005-9-4 11:07 PM

最初由 ladiosgenechiwu 發表 [B]這是一個好的開端∼∼許多M是從”被控制””被征服”或是”被限制”中得到快感與刺激,你可以試著與你的伴侶設計一個情境,設定好雙方的角色去執行一個簡短劇情,相信會帶給你更大的感受∼∼不過注意一開始設定的情境不要太過複雜化作做,否則會有不自在和違合感而產生反效果∼∼ [/B]
我試過被男友綁架[強姦]了, 很刺激。
作者: ladiosgenechiwu    時間: 2005-9-5 10:47 AM

^_^ 恭喜!! 你們可以試著溝通設定一個"安全語" 一句話或是一個特定動作 當任何一方(尤其是受虐方)執行時 遊戲就中止 這樣就會比較有保障∼ 可以玩的盡興卻又不會沒有限度囉~~ 祝你們虐虐快樂!!!
作者: Special    時間: 2005-9-11 03:59 PM

最初由 min2046 發表 [B]你門試過拿膠紙貼著自己男/女朋友的嘴沒有,覺得怎樣??可不可以分享一下?? [/B]
我試過用黑色牛皮膠布封著女朋友的嘴,也試過封著自己的嘴,感覺很好,很特別 min2046 ,你試過用邊幾隻膠紙封嘴?
作者: min2046    時間: 2005-9-22 11:46 PM

最初由 Special 發表 [B]我試過用黑色牛皮膠布封著女朋友的嘴,也試過封著自己的嘴,感覺很好,很特別 min2046 ,你試過用邊幾隻膠紙封嘴? [/B]
我用親都係寬既膠紙, 我試過用幾隻, 黑色/白色既寬膠布 棕色既牛皮膠紙, 淺啡色或黃色既封箱膠紙。 我比較鍾意用封箱膠紙。 有次我男友幫我搬屋, 要裝紙箱, 佢用封箱膠紙封左幾箱之後, 見我面都紅西就知我要, 佢就綁起我同洩洩.....我地仲做左成三次先繼續搬。
作者: min2046    時間: 2005-9-22 11:47 PM

係呢, 如果女朋友在嘴吧被封既情况在做愛, 會唔會發出含混叫聲? 我會架, 試過幾次做到激烈時, 想叫出來, 但個嘴被貼實, 只能發上含混吟聲, 真係好刺激。 仲有, 你女朋友同我一樣又係主動要求男友綁住自已同封口架? 因為呢 D 野好難開口, 我都係同男友暗示幾次先開始.....
作者: kencowhk    時間: 2005-9-23 12:33 AM

其實唔駛覺得難為情呢 呢D係大家兩個人既事,妳想點既, 應該好好拎出黎講,咁樣就會係最好喇~
作者: min2046    時間: 2005-9-23 08:13 PM

我怕佢唔知點睇我麻。 不過佢宜家都鍾意埋。
作者: Special    時間: 2005-9-24 01:56 PM

最初由 min2046 發表 [B]我用親都係寬既膠紙, 我試過用幾隻, 黑色/白色既寬膠布 棕色既牛皮膠紙, 淺啡色或黃色既封箱膠紙。 我比較鍾意用封箱膠紙。 有次我男友幫我搬屋, 要裝紙箱, 佢用封箱膠紙封左幾箱之後, 見我面都紅西就知我要, 佢就綁起我同洩洩.....我地仲做左成三次先繼續搬。 [/B]
"黑色/白色既寬膠布"係唔係指厚身既強力膠布?我好鍾意用呢隻架!試過封女朋友同自己,黏力夠勁,封住真係好難講到野 棕色既牛皮膠紙就黏力唔夠,但睇落靚d 我都鍾意淺啡色封箱膠紙,不過唔會只用一小塊封口,而係用長長一條繞住個嘴連頭頸,感覺好正~ 我女朋友在嘴吧被封既情况做愛,唔會發出含混叫聲...... 佢唔係主動要求我綁住佢同封口 係我同佢暗示幾次先開始~ 係呢,可唔可以俾你個email我?大家交流下嘛。我既email:qspecialhk@yahoo.com.hk thx~~
作者: michelle666    時間: 2005-9-26 09:45 PM

小妹也曾試過被捆綁雙手及被膠帶封嘴, 小穴被震動器抽插, 想拔也不拔了, 就這樣過了一夜, 結果床單全濕了, 好羞...
作者: Special    時間: 2005-9-26 11:37 PM

最初由 michelle666 發表 [B]小妹也曾試過被捆綁雙手及被膠帶封嘴, 小穴被震動器抽插, 想拔也不拔了, 就這樣過了一夜, 結果床單全濕了, 好羞... [/B]
用什麼的膠帶封嘴?? 係自縛or被縛?
作者: michelle666    時間: 2005-9-28 10:28 PM

最初由 Special 發表 [B]用什麼的膠帶封嘴?? 係自縛or被縛? [/B]
多數是封箱膠紙:13: 兩者都有
作者: Special    時間: 2005-9-28 11:36 PM

最初由 michelle666 發表 [B]多數是封箱膠紙:13: 兩者都有 [/B]
咁會用什麼顏色的封箱膠紙?用幾多塊封口? 又會用什麼工具被縛�自縛?
作者: 水晶香奴    時間: 2005-10-11 03:12 PM

真难以想象是什么感觉 有机会真要试试
作者: 亞歷山大    時間: 2005-10-15 01:23 AM

膠紙封口的確好正! 我以前同ex-gf 試過, 我最鐘意用黑色牛皮膠紙, 封左嘴之後的女友只可以發出"唔唔"聲........
作者: SFSSAEX    時間: 2005-10-15 06:53 PM

MIN2046你幾多YEARS OLD 了?
作者: min2046    時間: 2005-10-16 01:24 AM

Special 係度傾好 D wow, at least 可以好多人 share exp 麻。 咁耐冇上網, 估唔到有人同我一樣嗜好。 大家可唔可以 share 下用被膠紙封個嘴既感覺呀? 我就好享受, 好似被人強姦同侮辱咁, 但真係好享受同刺激, 式者你用膠紙封住女友個口既 feeling Y (我 boy friend 話我個嘴被 貼住個樣好 sexy hehe...)?
作者: min2046    時間: 2005-10-16 01:25 AM

SFSSAEX 我 23, 你呢?
作者: min2046    時間: 2005-10-16 01:40 AM

亞歷山大 我都試過用黑色膠布, 不過我同 boyfriend 都喜歡用啡色封箱膠紙多 D, 可能我地見好多綁架戲都用呢隻膠紙。 我都好鍾意同 bf 一齊睇呢 D 戲。 睇完我就好似戲中女主角咁俾我 bf "為所欲為"
作者: 亞歷山大    時間: 2005-10-16 02:11 AM

min2046, 妳講得冇錯, 我都覺得女友俾我封左口之後係好Sexy~ ^^ 不過呢, 用膠紙封口有一個問題, 就係如果封口時間太長, 會有一個"印"留o係塊面度, 咁會好麻煩。
作者: 亞歷山大    時間: 2005-10-16 11:42 PM

最初由 min2046 發表 [B]亞歷山大 我都試過用黑色膠布, 不過我同 boyfriend 都喜歡用啡色封箱膠紙多 D, 可能我地見好多綁架戲都用呢隻膠紙。 我都好鍾意同 bf 一齊睇呢 D 戲。 睇完我就好似戲中女主角咁俾我 bf "為所欲為" [/B]
by the ~ 你喜愛蒙眼嗎? 我gf 喜愛蒙眼+封口的........
作者: Special    時間: 2005-10-17 08:26 PM

最初由 min2046 發表 [B]Special 係度傾好 D wow, at least 可以好多人 share exp 麻。 咁耐冇上網, 估唔到有人同我一樣嗜好。 大家可唔可以 share 下用被膠紙封個嘴既感覺呀? 我就好享受, 好似被人強姦同侮辱咁, 但真係好享受同刺激, 式者你用膠紙封住女友個口既 feeling Y (我 boy friend 話我個嘴被 貼住個樣好 sexy hehe...)? [/B]
咁兩樣都用丫~email可以容易睇到你既回覆coz我唔係成日睇呢個網 被膠紙封住個嘴係好刺激又緊張,沒有言語反抗既能力,只能"唔唔"聲,被侮辱感覺又強烈 至於用膠紙封住女友個嘴,感覺同被封嘴既感覺差唔多,當然都係SEXY啦,佢要聽晒我話~ min2046 ,可唔可以寫多少少你在中學時被老師用膠紙封嘴既過程?請描寫下成個過程同當時既感受&現場環境丫~ 係bor,咁你家中咪有好多卷膠布膠紙?你會收係邊?會唔會行街見到新款膠布就買黎試下?
作者: 水晶香奴    時間: 2005-10-18 09:51 AM     標題: 主人说很爽

我觉得和平时没有太大的差别,反正都是蒙着 眼啊 不过主人说很爽,大家也可以试试的。
作者: michelle666    時間: 2005-10-19 04:45 PM

最初由 Special 發表 [B]咁會用什麼顏色的封箱膠紙?用幾多塊封口? 又會用什麼工具被縛�自縛? [/B]
我男朋友認為這樣會很性感呢 基本上什麼顏色都有, 多少塊則要看想的無助度, 愈多愈難出聲 多數是繩的, 而且還要緊緊地貼身綁, 再加上蒙眼, 才可以感受到
作者: wen58345    時間: 2005-10-19 04:57 PM

你地試過口塞嗎 我覺得用口塞封嘴既女人最性感
作者: 354595490    時間: 2005-10-21 06:11 AM

感觉是不可言喻的。
作者: Special    時間: 2005-10-21 06:22 PM

最初由 michelle666 發表 [B]我男朋友認為這樣會很性感呢 基本上什麼顏色都有, 多少塊則要看想的無助度, 愈多愈難出聲 多數是繩的, 而且還要緊緊地貼身綁, 再加上蒙眼, 才可以感受到 [/B]
咁你鐘意被幾多塊膠布封口?同埋點樣黏法?(例如上、中、下各一塊共3塊) 咁用什麼既繩?用什麼綁法? 蒙眼你又會喜歡用什麼工具? 喜唔喜歡用耳塞?我好鐘意架,聽唔到聲刺激感重強。 唔好介意我多野問,都係想了解下香港女M既心態o者~thx
作者: min2046    時間: 2005-11-2 12:01 AM

最初由 Special 發表 [B]咁兩樣都用丫~email可以容易睇到你既回覆coz我唔係成日睇呢個網 被膠紙封住個嘴係好刺激又緊張,沒有言語反抗既能力,只能"唔唔"聲,被侮辱感覺又強烈 至於用膠紙封住女友個嘴,感覺同被封嘴既感覺差唔多,當然都係SEXY啦,佢要聽晒我話~ min2046 ,可唔可以寫多少少你在中學時被老師用膠紙封嘴既過程?請描寫下成個過程同當時既感受&現場環境丫~ 係bor,咁你家中咪有好多卷膠布膠紙?你會收係邊?會唔會行街見到新款膠布就買黎試下? [/B]
被老師用膠紙封嘴就梗係好魚la! 特別係佢"刷"一聲拉一塊膠紙出來, 再用力貼我個口個時,聞到 D 膠紙味, 不過就有 D 快感。
作者: min2046    時間: 2005-11-2 12:13 AM

係bor,咁你家中咪有好多卷膠布膠紙?你會收係邊?會唔會行街見到新款膠布就買黎試下? Re, 又唔會買咁多, 其實買膠紙個時都會有快感架。 我屋企有 3 卷封箱膠紙, (一卷淺啡色, 一卷深啡色, 一卷黃色), 別外, 一卷棕色牛皮膠紙同白色寬膠布。
作者: min2046    時間: 2005-11-2 01:22 AM

不過咁多膠紙又唔係成日玩既, 始終間唔中玩下刺激 D 麻。 一個月大約一兩日咁玩la。 不如我分享下我玩既過程丫, 我地通常每次會玩幾個鐘, 通常揀星期六屋企冇人個時, 我地就落西廉, 我同我 bf 就會除靜 underwear, 我好 enjoy 個過程, 我將雙手放後面, 佢就用封箱膠紙將我雙手一卷又一卷咁纏繞反綁。 綁完之後, 再用一塊膠紙將我個嘴唇貼實。 之後, 我地唔係即刻做愛, 而係佢會用 DV 拍低我被綁個樣 (我地係事先同意, 同埋 D video 係收得好埋) 佢再係咁錫我同亂摸之後再做。 我最鍾意係大家都坐係度既姿勢, 如果平時冇綁着, 而又抽插到好 high 個時, 我就會忍唔住亂郁, keep 唔到個好 high 既姿勢或部位。 但係綁着抽插到好 high 個時, 我就只能隔着膠紙發出呻呤色, 佢聽到我[唔]得特別大聲時, 就抱實我, 再 keep 住個姿勢同部位來抽插。 個時既感覺好似被人操控住, 抽插元就有種好滿既感覺。 做完愛唔係即係鬆綁, 而係佢會幫我慢慢咁着反底褲, 再輕輕力咁摸我全身, 錫下我,..... 大家伏係床上休息一陣, 之後佢會係屋入面上下網, 睇一電視, 而我休息完就會行出廳陪佢。 到一陣又做過。 通常, 幾個鍾之後先鬆綁。鬆綁前大家都會到幾次。 唔知點解, 我平時冇勇氣只着底褲係屋度走, 但次次我男友係喥, 而我又被綁時, 我反而好 emjoy 個 feeling, 好 warm 咁。 有時, 我男友會坐係電腦枱前, 而我就坐係佢大脾上, 佢就一面 play 返我被綁個 video, 一面抽插我。 每次鬆綁後, 我地都一齊沖涼, 每次玩完 SM, 我都會對佢温柔 D, 可能覺得被征服左掛。
作者: min2046    時間: 2005-11-2 05:17 PM

最初由 亞歷山大 發表 [B]by the ~ 你喜愛蒙眼嗎? 我gf 喜愛蒙眼+封口的........ [/B]
有牙 有時用黑布la
作者: Special    時間: 2005-11-6 11:18 AM

最初由 min2046 發表 [B]被老師用膠紙封嘴就梗係好魚la! 特別係佢"刷"一聲拉一塊膠紙出來, 再用力貼我個口個時,聞到 D 膠紙味, 不過就有 D 快感。 [/B]
o個次o係在學校邊度?課室? 有幾多個女同學一齊被罰?平時個老師多唔多咁做? 係唔係只係封女同學口架? 佢用既係幾闊既膠紙? 有點樣既快感?形容黎聽下丫~
作者: Special    時間: 2005-11-6 11:24 AM

最初由 min2046 發表 [B]又唔會買咁多, 其實買膠紙個時都會有快感架。 我屋企有 3 卷封箱膠紙, (一卷淺啡色, 一卷深啡色, 一卷黃色), 別外, 一卷棕色牛皮膠紙同白色寬膠布。 [/B]
牛皮膠紙內側(即係有黏力o個邊)係乜色? 我試過用紅色既同白色既,紅色o個隻係黏力最勁,冇記錯O個隻牌子係藍白色格仔間條(即膠紙內紙圈) 咁白色膠布又係點樣既?係唔係急救用o個d?
作者: min2046    時間: 2005-11-6 11:07 PM

最初由 Special 發表 [B]o個次o係在學校邊度?課室? 有幾多個女同學一齊被罰?平時個老師多唔多咁做? 係唔係只係封女同學口架? 佢用既係幾闊既膠紙? 有點樣既快感?形容黎聽下丫~ [/B]
個次係課室。 得我同我個 friend law, 其實係老師唯一一次禁做。 本來老師罰我地抄校規, 但第日考試, 老師比我地揀, 我個 friend 揀膠紙 law, 老師 我地以為老師去拎 D 好幼透明膠紙, 點知老師問校公揀卷啡色既封箱膠紙上來, "刷""刷"一人一大塊, 全班都大笑。
作者: min2046    時間: 2005-11-6 11:10 PM

最初由 Special 發表 [B]牛皮膠紙內側(即係有黏力o個邊)係乜色? 我試過用紅色既同白色既,紅色o個隻係黏力最勁,冇記錯O個隻牌子係藍白色格仔間條(即膠紙內紙圈) 咁白色膠布又係點樣既?係唔係急救用o個d? [/B]
牛皮膠紙
作者: min2046    時間: 2005-11-6 11:28 PM

我最鍾意用既啡色封箱膠紙
作者: Special    時間: 2005-11-7 12:25 AM

最初由 min2046 發表 [B]個次係課室。 得我同我個 friend law, 其實係老師唯一一次禁做。 本來老師罰我地抄校規, 但第日考試, 老師比我地揀, 我個 friend 揀膠紙 law, 老師 我地以為老師去拎 D 好幼透明膠紙, 點知老師問校公揀卷啡色既封箱膠紙上來, "刷""刷"一人一大塊, 全班都大笑。 [/B]
咁即係全班睇住你兩個女同學被封口? 你讀女校架?讀邊間(唔想講可以唔講既.....)? 咁o個次封口封o左幾耐?幾時至撕下?
作者: Special    時間: 2005-11-7 12:45 AM

最初由 min2046 發表 [B]牛皮膠紙 [/B]
牛皮膠紙應該係厚身不反光面有織線的膠布才對喎~
作者: min2046    時間: 2005-11-7 12:59 AM

阿......我叫錯左la, 應該叫棕色封箱膠紙。 我特鍾意反光面膠紙。
作者: min2046    時間: 2005-11-7 01:04 AM

最初由 Special 發表 [B]咁即係全班睇住你兩個女同學被封口? 你讀女校架?讀邊間(唔想講可以唔講既.....)? 咁o個次封口封o左幾耐?幾時至撕下? [/B]
係全班睇住牙。 我係讀女校, 不過唔想講邊間...sorry 大約貼左成兩堂呀,......
作者: min2046    時間: 2005-11-7 01:16 AM

Special 你通常綁你 girl friend 綁幾耐?? (我被 boy friend 綁幾個鍾。] 仲有你通常會用邊種膠紙?? 同埋點封你 gf 個口? 一塊貼住, 定係纏繞幾圈??
作者: quatro    時間: 2005-11-9 04:35 PM

還未有試過膠紙,因覺得拿走時一定會弄痛gf,多數都係用毛巾堵嘴或綁住. gf就會因為嗌唔到大聲而更落力d嗌.
作者: quatro    時間: 2005-11-9 05:12 PM

同埋想問下大家平時係用咩黎綁(或被綁)架呢,會唔會好似d av入面甘綁到甘恆?? 定係就甘簡單綁下d手腳就算呢??
作者: 亞歷山大    時間: 2005-11-10 12:06 AM

Min2046 感謝妳的分享..... 我以前每次綁gf 3-4個鐘, 我亦試過"綁架"我gf, o個次我地玩得好開心tim..... 我向來用一塊牛皮膠紙封gf口, 因為繞圈會好而弄傷gf.......
作者: min2046    時間: 2005-11-10 02:48 AM

最初由 quatro 發表 [B]還未有試過膠紙,因覺得拿走時一定會弄痛gf,多數都係用毛巾堵嘴或綁住. gf就會因為嗌唔到大聲而更落力d嗌. [/B]
其實唔會架, 如果你貼住gf,之後,即克撕落黎係會痛, 因為膠紙既黏力。 我通常用封箱膠紙封嘴後頭一段時間, 膠紙既黏力係最強既, 想發上少少聲都唔得。 但做愛時產生既汗水令會令黏力減弱, 加上我被插入時嘴唇既不停咁動. 膠紙係 20 分鐘到就貼唔實。
作者: min2046    時間: 2005-11-10 02:55 AM

最初由 quatro 發表 [B]同埋想問下大家平時係用咩黎綁(或被綁)架呢,會唔會好似d av入面甘綁到甘恆?? 定係就甘簡單綁下d手腳就算呢?? [/B]
有時索帶, 但掙扎時會整痛手, 所以我一般都鐘意 bf 用膠紙纏手幾個卷就郁唔刻。 通常我現唔會好似d av入面甘綁到甘恆, 而會好似電視 D 綁架或打劫鏡頭禁綁
作者: min2046    時間: 2005-11-10 03:12 AM

最初由 亞歷山大 發表 [B]Min2046 感謝妳的分享..... 我以前每次綁gf 3-4個鐘, 我亦試過"綁架"我gf, o個次我地玩得好開心tim..... 我向來用一塊牛皮膠紙封gf口, 因為繞圈會好而弄傷gf....... [/B]
繞圈既話對長頭髮既女仔會好煩, 貼住好多頭髮。 我都係長頭髮既女仔, 所以我好少繞圈.... 可以分享下你"綁架" gf 既過程嗎?
作者: quatro    時間: 2005-11-10 03:34 PM

不如大家分享下第一次綁人或被綁既經過,好嗎?? 我第一次綁既係我第一個女朋友,其實我好多時都有想綁人既幻想. 但係我就無想過呢想夢想其實係可以實現. 有次我忽然想試下,於是就同女朋友講,講之前我都好驚佢會唔接受兼反感. 果然,佢係拒絕啦,佢當時既反應係好鄂然同埋有d 驚.但係我唔理甘多,反正都講左, 佢唔應承我就黎硬,於是我拉住佢雙手交叉係背後,拿出一條短繩在她的手腕繞起圈來,佢好驚甘話唔好綁,話下次先.但我發覺佢其實無心點反抗,甘我知道佢都唔係好抗拒,於是我就馬上拉緊繩子,綁了幾個結.綁住佢雙手後,可能佢知道已成定局,都完全唔再反抗,淨係好驚甘問我會對佢點同埋陣間會唔會放返佢.我叫佢唔好驚話同佢玩下者,之後佢就好合作甘由我亂黎.於是我再綁埋佢雙腳,然後用毛巾矇住佢對眼,再將一條手巾仔塞入佢口中,叫佢含住,佢咬住後我又用毛巾將佢個嘴勒住. 甘我就成功甘第一次嘗試綁人喇.之後我再慢慢摸佢,除佢衫,吻佢,足足成個鐘之後先開始做.由於佢俾我綁住,我覺得有征服左佢,完全佔有住佢既感覺,好好feel. 之後佢都唔再反對我綁佢,每次都由得我鐘意點綁就點綁.
作者: straycat    時間: 2005-11-11 01:11 AM

真係羨慕你地有個願意同你玩綁人游戲.....
作者: Special    時間: 2005-11-12 01:29 PM

最初由 min2046 發表 [B]係全班睇住牙。 我係讀女校, 不過唔想講邊間...sorry 大約貼左成兩堂呀,...... [/B]
咁係唔係封住個嘴坐o係自己個位到咁上堂? 女校......女仔睇女仔,都好d丫,如果唔係俾成班男仔睇住就好慘~ 兩堂講唔到野~正!HEHE~
作者: Special    時間: 2005-11-12 01:37 PM

最初由 min2046 發表 [B]Special 你通常綁你 girl friend 綁幾耐?? (我被 boy friend 綁幾個鍾。] 仲有你通常會用邊種膠紙?? 同埋點封你 gf 個口? 一塊貼住, 定係纏繞幾圈?? [/B]
以前綁gf一般綁一個鐘ja,佢唔俾我綁咁耐,怕痛喎 我未試過用膠紙綁佢,用繩綁就試過好幾次 再用一塊黑色牛皮膠布封住佢個口 我會要佢著OL suit+黑色�肉色長絲襪+吊襪帶,被我綁住後慢慢逐一除佢既衫 之後刺激佢上下身既敏感地方....之後才做愛 講起gf.....佢呢排唔俾我綁佢呀!佢心態轉左.....想做返一般版本 其實我有個女M朋友,佢偶然都會約埋我一齊玩緊縛同封口 我試過先用塞口球塞佢口,再用三塊牛皮膠布一層層咁封住佢個口 又試過用黃色既封箱膠紙反綁佢雙手、雙腳同上身,再纏繞佢個口嘴幾圈,加埋布眼罩蒙眼及耳塞塞耳,佢幾鐘意我咁對佢架
作者: Special    時間: 2005-11-12 03:07 PM

最初由 min2046 發表 [B]阿......我叫錯左la, 應該叫棕色封箱膠紙。 我特鍾意反光面膠紙。 [/B]
why你會鍾意反光面膠紙?靚d? 我有時都鐘意用封箱膠紙,貪佢黏力不太勁,可綁手腳
作者: straycat    時間: 2005-11-13 12:11 PM

最初由 Special 發表 [B]以前綁gf一般綁一個鐘ja,佢唔俾我綁咁耐,怕痛喎 我未試過用膠紙綁佢,用繩綁就試過好幾次 再用一塊黑色牛皮膠布封住佢個口 我會要佢著OL suit+黑色�肉色長絲襪+吊襪帶,被我綁住後慢慢逐一除佢既衫 之後刺激佢上下身既敏感地方....之後才做愛 講起gf.....佢呢排唔俾我綁佢呀!佢心態轉左.....想做返一般版本 其實我有個女M朋友,佢偶然都會約埋我一齊玩緊縛同封口 我試過先用塞口球塞佢口,再用三塊牛皮膠布一層層咁封住佢個口 又試過用黃色既封箱膠紙反綁佢雙手、雙腳同上身,再纏繞佢個口嘴幾圈,加埋布眼罩蒙眼及耳塞塞耳,佢幾鐘意我咁對佢架 [/B]
咁不如同女M朋友玩o米仲好! 我女友都係吾鐘意玩呢d野.... :04: :04: :04: :13: :13: :13:
作者: straycat    時間: 2005-11-13 12:18 PM

最初由 min2046 發表 [B]有時索帶, 但掙扎時會整痛手, 所以我一般都鐘意 bf 用膠紙纏手幾個卷就郁唔刻。 通常我現唔會好似d av入面甘綁到甘恆, 而會好似電視 D 綁架或打劫鏡頭禁綁 [/B]
min2046: 有冇試過同bf玩cosplay啊?? 例如着住校服或者女童軍制服被綁住手腳,仲要封埋嘴,我好希望女友同我咁樣玩阿~~~~~
作者: Special    時間: 2005-11-13 07:49 PM

最初由 straycat 發表 [B]咁不如同女M朋友玩o米仲好! 我女友都係吾鐘意玩呢d野.... :04: :04: :04: :13: :13: :13: [/B]
但唔可以成日約佢同埋佢工作都幾忙 每次同佢玩都要佢著校服�女童軍制服�OL套裝
作者: fredee    時間: 2005-11-13 09:24 PM

原來有咁多 tape-gag lover !! 我女友都係一時時鐘意...
作者: Special    時間: 2005-11-14 05:31 PM

最初由 min2046 發表 [B]其實唔會架, 如果你貼住gf,之後,即克撕落黎係會痛, 因為膠紙既黏力。 我通常用封箱膠紙封嘴後頭一段時間, 膠紙既黏力係最強既, 想發上少少聲都唔得。 但做愛時產生既汗水令會令黏力減弱, 加上我被插入時嘴唇既不停咁動. 膠紙係 20 分鐘到就貼唔實。 [/B]
如果用牛皮膠布就冇呢個問題啦 我試過(自己同埋女M朋友)封8鐘個都冇問題! 只係黏力稍減ja~
作者: straycat    時間: 2005-11-14 11:15 PM

最初由 Special 發表 [B]如果用牛皮膠布就冇呢個問題啦 我試過(自己同埋女M朋友)封8鐘個都冇問題! 只係黏力稍減ja~ [/B]
haaaa~~~ 八個鐘頭!!!??? 點可以整咁耐啊??? 可吾可以講黎聽o下你地玩綁既過程啊?? 我好想知啊.... :13: :13: :13: :13:
作者: straycat    時間: 2005-11-14 11:18 PM

最初由 fredee 發表 [B]原來有咁多 tape-gag lover !! 我女友都係一時時鐘意... [/B]
我個女友直情無興趣啊...... 你地會吾會用繩玩呢?? 我覺得綁繩係好另人興奮!!!
作者: straycat    時間: 2005-11-14 11:25 PM

最初由 Special 發表 [B]但唔可以成日約佢同埋佢工作都幾忙 每次同佢玩都要佢著校服�女童軍制服�OL套裝 [/B]
我最鐘意就係校服及女童軍制服,仲要係着長白襪。跟住將女友綁到好似條蟲仔咁樣,響地下度爭扎,同埋吾吾聲咁叫..... 真係好興奮架!! (呢個只係我既夢想, 女友仲未肯同我玩... T.T) 你地又有d乜野花款同女友玩呢??? :13: :13: :13:
作者: Special    時間: 2005-11-16 05:55 PM

最初由 straycat 發表 [B]haaaa~~~ 八個鐘頭!!!??? 點可以整咁耐啊??? 可吾可以講黎聽o下你地玩綁既過程啊?? 我好想知啊.... :13: :13: :13: :13: [/B]
綁住手腳兼封口蒙眼後 上床訓覺咪有8個鐘lor~ 早上才解繩同撕去膠布 好好feel架
作者: Special    時間: 2005-11-16 06:01 PM

最初由 straycat 發表 [B]我最鐘意就係校服及女童軍制服,仲要係着長白襪。跟住將女友綁到好似條蟲仔咁樣,響地下度爭扎,同埋吾吾聲咁叫..... 真係好興奮架!! (呢個只係我既夢想, 女友仲未肯同我玩... T.T) 你地又有d乜野花款同女友玩呢??? :13: :13: :13: [/B]
你鐘意邊種長白襪?我覺得純白無花紋滑面既長白棉襪係最靚(即係藍田聖保綠女子中學指定o個隻) 其次係幼紋既長白襪(女童軍有logo o個隻都係架) 依家好興一隻菱形格紋既白襪,都係我最愛
作者: straycat    時間: 2005-11-16 10:36 PM

最初由 Special 發表 [B]綁住手腳兼封口蒙眼後 上床訓覺咪有8個鐘lor~ 早上才解繩同撕去膠布 好好feel架 [/B]
嘩!! 好勁啊!! 我估對手肯定好庳!! 我想知你綁女友,還是女友綁你呢?? 我都想試o下!!
作者: straycat    時間: 2005-11-16 10:43 PM

最初由 Special 發表 [B]你鐘意邊種長白襪?我覺得純白無花紋滑面既長白棉襪係最靚(即係藍田聖保綠女子中學指定o個隻) 其次係幼紋既長白襪(女童軍有logo o個隻都係架) 依家好興一隻菱形格紋既白襪,都係我最愛 [/B]
我最鐘意幼紋既長白襪!! 但如果小腿太粗就吾掂喇.... 而無花紋滑面既長白襪都鐘意!! 似乎我同你既喜好都好接近... ;-) 請問你d制服係由你女M朋友買,還是你自己去買呢?? 你又鐘意邊問學校既校服??聖保綠女子中學我都好鐘意,格仔裙!! 正!!
作者: straycat    時間: 2005-11-16 10:46 PM

最初由 straycat 發表 [B]我最鐘意就係校服及女童軍制服,仲要係着長白襪。跟住將女友綁到好似條蟲仔咁樣,響地下度爭扎,同埋吾吾聲咁叫..... 真係好興奮架!! (呢個只係我既夢想, 女友仲未肯同我玩... T.T) 你地又有d乜野花款同女友玩呢??? :13: :13: :13: [/B]
各位, 你地鐘意點綁既呢?? 我就既鐘意呢招...
作者: straycat    時間: 2005-11-16 10:48 PM

當女友用腳尖支持全身, 好性感阿.......
作者: WHT2345    時間: 2005-11-17 08:12 PM

是女的么?
作者: straycat    時間: 2005-11-17 11:44 PM

你想問乜呢???
作者: Special    時間: 2005-11-18 05:39 PM

最初由 straycat 發表 [B]嘩!! 好勁啊!! 我估對手肯定好庳!! 我想知你綁女友,還是女友綁你呢?? 我都想試o下!! [/B]
睇下用乜o野綁o者~ 用手銬就冇問題啦 我試過綁M女、被縛同自縛 你呢?
作者: Special    時間: 2005-11-18 05:43 PM

最初由 straycat 發表 [B]我最鐘意幼紋既長白襪!! 但如果小腿太粗就吾掂喇.... 而無花紋滑面既長白襪都鐘意!! 似乎我同你既喜好都好接近... ;-) 請問你d制服係由你女M朋友買,還是你自己去買呢?? 你又鐘意邊問學校既校服??聖保綠女子中學我都好鐘意,格仔裙!! 正!! [/B]
係呀~~喜好都好接近 制服試過叫女M朋友買,又試過自己去買 好多間學校我都鐘意喎 藍田聖保祿、銅鑼灣St.Paul Con.、真光、新法、德望預科夏季、東華既冬季....好多好多都鐘意 你呢?數幾間來聽聽
作者: straycat    時間: 2005-11-21 10:51 PM

最初由 Special 發表 [B]係呀~~喜好都好接近 制服試過叫女M朋友買,又試過自己去買 好多間學校我都鐘意喎 藍田聖保祿、銅鑼灣St.Paul Con.、真光、新法、德望預科夏季、東華既冬季....好多好多都鐘意 你呢?數幾間來聽聽 [/B]
我第一位鐘意新法,因為水手服絕對係我既喜好!! 而銅鑼灣St.Paul就係第二位,佢件校服配合白長襪及黑白皮鞋就真係好正!!! 第三位, 玫瑰崗中學, 好鐘意呢類style, 袖位及衫腳位綑灰邊, 白色裙.正!!! 真光我就麻麻地...
作者: straycat    時間: 2005-11-21 10:55 PM

最初由 Special 發表 [B]係呀~~喜好都好接近 制服試過叫女M朋友買,又試過自己去買 好多間學校我都鐘意喎 藍田聖保祿、銅鑼灣St.Paul Con.、真光、新法、德望預科夏季、東華既冬季....好多好多都鐘意 你呢?數幾間來聽聽 [/B]
阿Special兄, 其實你有冇想過同女M朋友拍拖呢? 你地好似好夾啊... 反而你而家既女友又吾係好鐘意跟你玩sm...
作者: tian_35    時間: 2005-11-22 09:29 AM

有這種想試的感覺
作者: Special    時間: 2005-11-22 06:02 PM

最初由 straycat 發表 [B]阿Special兄, 其實你有冇想過同女M朋友拍拖呢? 你地好似好夾啊... 反而你而家既女友又吾係好鐘意跟你玩sm... [/B]
哈~~女M朋友不是我的那杯茶呢~ 雖然佢同我可以保持S與M既關係,但講到升級至男女朋友,就係兩回事 女朋友還女朋友,女M朋友還女M朋友,兩者加埋其實唔係想像中咁好
作者: straycat    時間: 2005-11-22 08:54 PM

最初由 Special 發表 [B]哈~~女M朋友不是我的那杯茶呢~ 雖然佢同我可以保持S與M既關係,但講到升級至男女朋友,就係兩回事 女朋友還女朋友,女M朋友還女M朋友,兩者加埋其實唔係想像中咁好 [/B]
咁又係, 不過你吾想女友都喜好呢種興趣o羊??我真係希望我女友好似你個女M朋友咁鐘意玩縛繩遊戲... 其實我只係鐘意玩縛, 其它較為激d既玩意我都吾啱,例如鞭打,滴爉,沅腸.... 我唸起都吾係太開胃,不過我女友可能將sm聯想到呢d野,點都吾肯同我玩... 所以自已只有成日上網止渴.... haha..
作者: straycat    時間: 2005-11-22 08:55 PM

最初由 tian_35 發表 [B]有這種想試的感覺 [/B]
tian_35, 可吾可以講詳細d呢??
作者: min2046    時間: 2005-11-23 10:29 PM

最初由 straycat 發表 [B]min2046: 有冇試過同bf玩cosplay啊?? 例如着住校服或者女童軍制服被綁住手腳,仲要封埋嘴,我好希望女友同我咁樣玩阿~~~~~ [/B]
試過着到 OL 咁 law
作者: min2046    時間: 2005-11-23 10:32 PM

最初由 quatro 發表 [B]不如大家分享下第一次綁人或被綁既經過,好嗎?? 我第一次綁既係我第一個女朋友,其實我好多時都有想綁人既幻想. 但係我就無想過呢想夢想其實係可以實現. 有次我忽然想試下,於是就同女朋友講,講之前我都好驚佢會唔接受兼反感. 果然,佢係拒絕啦,佢當時既反應係好鄂然同埋有d 驚.但係我唔理甘多,反正都講左, 佢唔應承我就黎硬,於是我拉住佢雙手交叉係背後,拿出一條短繩在她的手腕繞起圈來,佢好驚甘話唔好綁,話下次先.但我發覺佢其實無心點反抗,甘我知道佢都唔係好抗拒,於是我就馬上拉緊繩子,綁了幾個結.綁住佢雙手後,可能佢知道已成定局,都完全唔再反抗,淨係好驚甘問我會對佢點同埋陣間會唔會放返佢.我叫佢唔好驚話同佢玩下者,之後佢就好合作甘由我亂黎.於是我再綁埋佢雙腳,然後用毛巾矇住佢對眼,再將一條手巾仔塞入佢口中,叫佢含住,佢咬住後我又用毛巾將佢個嘴勒住. 甘我就成功甘第一次嘗試綁人喇.之後我再慢慢摸佢,除佢衫,吻佢,足足成個鐘之後先開始做.由於佢俾我綁住,我覺得有征服左佢,完全佔有住佢既感覺,好好feel. 之後佢都唔再反對我綁佢,每次都由得我鐘意點綁就點綁. [/B]
係呢,你試過用膠紙嗎
作者: min2046    時間: 2005-11-24 02:03 AM

我第一次被綁係同 boy friend 開始性關係冇幾耐, 開頭幾次做愛大家姿勢上好難佩合, 例如插到有 D High 或痛時, 我會推開佢。 而且大家好似有 D 鑑价。 我就提意我 bf 將我綁住做。 我先用封箱膠紙將自己個嘴貼往, 再蒙往自己對眼。 bf 將我雙手反綁.... 個次做得好順利, 平時怕隔黎屋聽到, 唔敢叫太大聲, 個次就可以盡情呻吟 (咁當然只能發出細既唔...唔聲la...) 佢做做下都 high 西, 對我勁摸。 我個時既感覺, 好似被强奸, 但真係好 high.... 第一次有徹底高潮。
作者: quatro    時間: 2005-11-24 11:49 AM

未試過膠紙,但將會試下.............
作者: huwanlin    時間: 2005-11-24 10:51 PM

很好
作者: Special    時間: 2005-12-3 07:09 PM

最初由 min2046 發表 [B]試過着到 OL 咁 law [/B]
我又係好鐘意gf著到OL咁樣 你通常會點著法? 我覺得白恤衫+短裙+絲襪+高跟鞋 gd~
作者: henryhk    時間: 2005-12-21 05:28 PM

咁多人都like架??!
作者: lsh78    時間: 2006-1-1 06:32 PM

我喜欢把女的限制她们的呼吸自由,那样很爽的
作者: jg400hk    時間: 2006-1-4 09:24 PM

最初由 Special 發表 [B]睇下用乜o野綁o者~ 用手銬就冇問題啦 我試過綁M女、被縛同自縛 你呢? [/B]
我就剩係試過自綁啦.... 初初剩係用繩綁腳, 後尾就改用膠鍊, 之後就改用鐵鍊啦, 後期仲可以自己鎖埋對手 (當然可以解得番啦), 呢期就用手銬腳鐐啦, 仲可以用手銬銬住自己雙手係背後再解番開呢。
作者: Special    時間: 2006-1-5 11:23 AM

最初由 jg400hk 發表 [B]我就剩係試過自綁啦.... 初初剩係用繩綁腳, 後尾就改用膠鍊, 之後就改用鐵鍊啦, 後期仲可以自己鎖埋對手 (當然可以解得番啦), 呢期就用手銬腳鐐啦, 仲可以用手銬銬住自己雙手係背後再解番開呢。 [/B]
我都試過喎∼ 一開始已經用過鐵鍊,之後在多年前買o左副警察用的手銬,再用小鎖將手銬&鐵鍊鎖在一起,可以用來鎖手腳�腰同手 當然唔少得塞口球、眼罩同耳塞啦!
作者: jg400hk    時間: 2006-1-5 08:25 PM

最初由 Special 發表 [B]我都試過喎∼ 一開始已經用過鐵鍊,之後在多年前買o左副警察用的手銬,再用小鎖將手銬&鐵鍊鎖在一起,可以用來鎖手腳�腰同手 當然唔少得塞口球、眼罩同耳塞啦! [/B]
咁你玩法係自綁, 被綁還是綁M女呢?
作者: Special    時間: 2006-1-6 02:31 PM

最初由 jg400hk 發表 [B]咁你玩法係自綁, 被綁還是綁M女呢? [/B]
自縛試過,被綁又試過,綁M女都試過∼ 所以我都有一定既緊縛實戰經驗架!

歡迎光臨 紫荊虐戀HK-BDSM STORY (http://www.hkbdsm.com/story/) Powered by Discuz! 7.0.0